Är det dags för giftermål?

Kanske det är så att ni förlovade er för ett tag sedan och nu sitter och planerar inför ett bröllop? Att gifta sig, det är något som många gör, på en mängd olika sätt. Det finns inga måsten eller att det ska göras på traditionellt sätt i kyrka med präst. Oavsett hur ni vill att ert bröllop ska se ut, så måste ni se till att planera det väl. Det är ju en hel del som ska till och en hel del som måste köpas. Två viktiga saker är bröllopsklänningen och det är vigselringen. Det är inte fel att designa er vigselring tillsammans, så att ni får en unik ring bara för er. 

Ta god tid med planeringen

Om man söker på bröllop och planering på nätet, så säger de allra flesta det, att man bör ha minst 1 år på sig innan man gifter sig, för att planera och göra alla saker som måste göras. Många gånger har det att göra med var man gifter sig, att det är fullbokat lång tid före. Sedan är det ju så att det ska fixas kläder, mat, ringar, fotograf och en massa mer. Och sådant tar tid!

Det bästa ni kan göra, är att sätta ett datum lång tid framåt, sedan använda er av en smart checklista, som det finns många av på nätet och sedan göra de saker ni vill göra och strunta i annat. Det är inte ett måste att slaviskt följa listan, men det är en bra hjälp på vägen.

25 Oct 2021