Behöver du också kontorsstäd?

De som har ett mindre företag brukar ibland snåla in på städning och arbetsmiljö. Ibland är allt annat än arbetsmiljön är viktig. De tänker inte på att om arbetsmiljön blir för rörig, blir folk irriterad på varandra och utför inte arbetet optimalt. Personalen som arbetar på kontoret behöver bra arbetsmiljö, punkt slut. De vill ha rent, snyggt och trevligt. Därför är mitt råd är att anlita en professionell städfirma, som alla vinner på, och det behöver inte vara dyrt alls.

Få rent kontor lönar sig

Det finns ett företag som ger bra kontorsstädning i Stockholm; Städenergi heter företaget. De är faktiskt billiga, de garanterar att det blir rent och har rätt attityd till sitt jobb. De har blivit vår städpartner, och erbjuder flera olika tjänster. De har lärt känna oss och vet vilka behov vi har. De dammsuger våra golv och moppar dem. De stryker rent från fläckar på speglar, lister och dörrar. De tömmer papperskorgar och gör rent i toaletter och kök. Just nu bjuder de på halva städningen ifall man vill prova dem, fram till oktober i år.

Nu kan vi fokusera på rätta saker

Nu har vi kunnat fokusera på de rätta sakerna. Alla vann på det. Ett rent kontor är förutsättningen för att kunna ta hem sina, nu kan vi ge ett riktigt professionellt intryck. Personalens trivs och jobbar bättre. Nu kan vi alla koncentrera oss på företaget och våra kunder och vi mår bättre med ren inomhusmiljö.

19 Jun 2017