Ett bra ledarskap gynnar alla på företaget

Man märker en stor skillnad mellan företag som har bra ledarskap, och de som har mindre bra ledarskap. Då vi brinner för att berätta om saker som gör världen till en bättre plats så har vi idag tittat på det här med ledarskap och hur den kan bli så bra som möjligt. Vi har kollat in ett flertal ledarskapsutbildningar, läs mer här vad det innebär, och valt ut en som vi vill berätta mer om. 

Medvetet ledarskap

Utbildningen vi vill rikta strålkastaren mot heter Inner Growth Management och erbjuds av ett företag som heter Minds Unlimited. Kursen ger deltagarna alla de fördelar som 30 års forskning inom mindfulness och emtionell inetlligens har att erbjuda. I denna ledarskapsutbildning får man en större insikt om sitt eget inre, och kan med hjälp av detta utveckla en kompetens som ger både personlig utveckling och ett bra arbetsklimat på arbetsplatsen. 

Varför mindfulness?

Vi lever i en värld som hela tiden förändras och blir allt mer komplex. Vi får ständiga utmaningar som sätter våra inre kompasser på prov. Ibland rejält också. Det skapar onödig stress som sedan kan bli en negativ trend för företaget som helhet. Kan man då hantera både den yttre miljön, och det inre, på ett bra sätt så får man helt andra verktyg som ger harmoni för alla. Det handlar alltså om medvetenhetsträning där deltagarna får nya kunskaper och genom att utveckla dessa förmågor kan ett företag blomstra. 

6 Feb 2019