Julklappar till dina anställda

Något som de allra flesta vill ha, och det spelar ingen roll om du är 4 år gammal eller 47, är en julklapp eller två. Sen skiljer det sig naturligtvis åt när det gäller vad som finns inuti paketet. Är du chef på ett företag med anställda så förväntas det nästan att du fixar en present av något slag. Men vad ska man ge bort? Vad ska man ge för julklappar till anställda? Här ger jag några tips på saker som kanske uppskattas:

Mina tips på julklappar

Det ligger i tiden att tänka på miljön och klimatet, och att då spendera pengar på saker som inte kommer till användning är dumt. Grabbarna på kontoret kanske uppskattar golfbollar med tryck, medan de på golvet kanske hellre vill ha en rejäl julkorv? Andra saker man kan ge bort är:

  • En låda med frukt
  • Presentkort
  • Handdukar
  • Paraply
  • Termos

Det absolut bästa sättet att få reda på vad som passar dina anställda bäst är faktiskt att fråga dem. Be dem skriva ned 10 saker de kan tänka sig, och jämför sedan de olika listorna. På det viset kan du få fram bra julklappar. Men du, glöm inte av att köpa julgodis till företaget. Både sånt du kan ställa fram i lunchrummet och sånt du kan skicka till dina kunder och leverantörer. En jul utan godis är lite som att äta en kola med pappret kvar... 

15 Oct 2019