Kontor på nytt sätt

kontorsarbetare på kontorshotell

Kontor, de finns i en mängd varianter idag. Det vanliga är att ett företag hyr in sig i en fastighet och det ofta med ett långt hyreskontrakt. I det så ingår det oftast bara lokalerna och kanske en fastighetsskötare. Det finns ett nytt sätt att ha kontor på. Eller ja, det är väl kanske inte jättenytt, men det har kommit att bli allt mer populärt. Det är att använda sig av så kallade kontorshotell. Det finns kontorshotell i Stockholm du kan använda dig av. Det är lite som det låter, ett kontor som nästan fungerar som hotell.

Bra sätt att ha kontor på

Med ett kontorshotell Stockholm så kan ni hyra in er för ett par veckor eller längre tid. Många gånger så ingår det även andra saker. Det är oftast flera företag som hyr in sig i samma fastighet. I denna fastighet kan ni få tillgång till en bemannad reception. De hjälper då alla företag som hyr in sig med besökare och annat. Sedan kan det även finnas loungeområden som ni har gemensamt med andra så väl som kök, matsal med mera. Det är inte heller ovanligt atrt det finns konferensrum med mera.

Det finns många fördelar med att ha sitt kontor på detta viset. Kanske du är en ensam frilansare som bara behöver ett rum eller så har du ett företag med ett par anställda. Denna form av kontor fungerar för de allra flesta! Så varför inte testa?

 

20 Nov 2019