När du vill ha ett rent kontor, men utan att städa

Alla som jobbar på ett kontor vill att det ska vara rent och snyggt. Papperskorgarna ska vara tömda, och det ska inte ligga dammråttor under skrivbordet. Samtidigt så finns det inte många kontorsarbetare som har tid eller lust att sköta den städningen på egen hand. Och ska man vara ärlig så är det kanske lika bra. Många som är jätteduktiga på ekonomi, support eller andra kontorsjobb kanske inte alls är lika duktiga på att städa. För ett perfekt resultat varje gång så kan vi rekommendera Klockrent.nu som är ett företag som erbjuder kontorsstädning i Uppsala. Dina medarbetare får en bättre arbetsmiljö och känner sig mer nöjda och motiverade, och dina kunder får en positiv och välkomnande känsla. Ett kontor som är städat bidrar till högre effektivitet och högre lönsamhet helt enkelt. 

Underlätta för städpersonalen

När du anlitat städhjälp för kontoret är det viktigt att man inte ger dem dåliga förutsättningar för att sköta jobbet. Be anställda att stänga av datorer, flytta tangentbord och se till att skrivborden inte är fyllda med olika saker. Varför stänga av datorn? Om städpersonalen ska kunna städa ordentligt, utan risk för att data sak försvinna, måste datorn vara avstängd. En dammtrasa kan av misstag trycka på tangenter och skada eller fördärva det ni jobbat med under dagen. 

Om alla hjälps åt blir det alltid bäst, och om din personal vill ha rena kontor är det alltid enklast att själv ge städarna bästa möjliga förutsättningar. 

28 Jan 2020