Rätt förmedlare är a och o

Jag skrev för ett tag sedan om hur svårt det kan vara att hitta bostad och lokal när man behöver något specifikt. Man kan leta sig tokig efter rätt fastighet, men alltid känna som att de liksom försvinner framför ögonen på en, att man aldrig hinner till dem i tid. Detta beror på att det finns väldigt stor efterfrågan på marknaden och den som inte tar hjälp från en professionell förmedlare kan tyvärr få hålla på och leta i vad som känns som evigheter - och ändå inte hitta det den söker. Denna situation är inte unik för Sverige, men det är lika irriterande för det såklart.

En lokal förmedlare har sina fördelar

Det finns väldigt många olika förmedlare av lokaler och fastigheter. Vissa är stora bolag som har kontor över hela Sverige och andra är mindre bolag som verkar lokalt. Wallexia.se är ett exempel på en lokal fastighetsförmedlare som i huvudsak specialiserat sig på Trollhättan och inte sällan är de mindre, lokala förmedlingsbolagen lite mer effektiva i sitt arbete än de stora bolagen.

Bland Wallexias lediga lokaler finns allt från kontor till nöjeslokaler och utbildningslokaler, men de hjälper också till med förmedlingen av bostäder och studentbostäder. Man ska inte tro att det blir himla dyrt att anlita en lokalförmedlare när man vill hitta en lokal eller bostad, för oftast är det de som vill sälja eller hyra ut sin lokal som betalar för förmedlingstjänsten.

1 Aug 2018