Trygg revision

Om man kan tala om en enda aspekt som är den absolut viktigaste när det kommer till revision och redovisning så är det trygghet. Man vill känna obristligt förtroende för den konsulent eller det företag som får i uppgift att hjälpa en med redovisning och revision, och man vill att de ska ha både kunskap och erfarenhet en masse bakom sig.

I takt med att hela samhället utvecklas i ett rasande tempo så behöver det mesta förnyas, men aldrig på bekostnad av kvalitet och säkerhet. Det finns många olika revisionsbyråer i detta avlånga land och vissa är suveräna på vissa saker och andra på andra, men få kan erbjuda en komplett tjänst som man känner sig helt och fullt nöjd och trygg med.

Vissa sticker ut

Det finns dock några redovisningsbyråer som sticker ut som särskilt duktiga på att hänga med i utvecklingen samtidigt som de upprätthåller trygga och kompetenta tjänster och konsulenter med lång erfarenhet. En av dessa byråer är Tönnerviks redovisningsbyrå i Malmö. Denna redovisningsbyrå vill förtjäna sina kunders förtroende, precis som det ska vara, men samtidigt erbjuder de effektiva, skräddarsydda tjänster som anpassas efter rådande omständigheter och med blicken riktad mot framtiden. Dessutom erbjuder de ett brett spann av tjänster där om inte allt ingår - bokföring, redovisning, årsdeklarationer m.m.

Givetvis finns det fler fantastiska redovisningsbyråer i Sverige, vi är ett föregångsland när det gäller dessa frågor eftersom vi har ett effektivt system och ärliga företagare. 

1 Aug 2018