Svenska kosttillskott

Allt fler väljer att komplettera sin mat med kosttillskott. Det kan handla om något så enkelt som en multivitamintablett för att se till så att man får i sig tillräckligt med vitaminer, eller något lite mer avancerat för att optimera sina träningsresultat. De som styrketränar tar gärna tillskott i form av protein och kanske essentiella aminosyror och kreatin, medan de som löper kanske behöver elektrolyttillkott eller snabba kolhydrater för längre löpturer.

Sålla bland alternativen

Det finns väldigt många alternativ på marknaden och det läggs en hel del pengar på marknadsföring av olika kosttillskott. Proteinbars är populära och det finns namn som Questbars och Barebells som vunnit internationellt erkännande. Men är de mest kända produkterna alltid de bästa?

Välj svenskt

Det finns ett svenskt märke som säljer kosttillskott, bland annat Fitline som framställs i samråd med allt från läkare till biomedicinare enligt alla krav, regler och rekommendationer som finns. Följ länken för mer Fitline information. När man köper svenska kosttillskott så vet man att de förmodligen genomgått fler tester än några andra och när man lägger pengar på något man vill ha direkt effekt av så är detta en viktig faktor.

Smaken på Fitlines produkter är klanderfri och effekterna av dem håller toppklass. Mer information om Fitline och bl.a. deras välgörenhetsarbete finns om du följer länken. Det brukar vara ett gott tecken när ett företag engagerar sig med välgörenhet och det är en ganska stor del av Fitlines koncept.

11 Nov 2017